Announcement

Collapse

Your Assistance Please

We need your help to battle spammers and also to keep our community user friendly.
PLEASE BE KIND TO OTHERS - Refrain from personal attacks. Avoid politics and harsh language whenever possible. If someone is violating our simple rules, DO NOT confront them, simply report the post.
STOP SPAMMERS - Report the post. DO NOT respond to them.

2017 is a year of renewal for us, we have lots of exciting changes on the way for you, but we don't have time to deal with trolls and spammers. If you find yourself suspended and need to plead your case, you will need to do so after your suspension. We are happy to address your concerns if you made a simple mistake. However, please note that those with a history of bad behavior and pushing our rules to the limit will not be given the courtesy of a reply.

MiceChat offers a number of ways for you to communicate and get involved. We offer Facebook Groups and Pages, Twitter, Instagram and Pinterest accounts. We have a front page filled with amazing content. We offer weekly meetups in the parks. Meets and events all over the world. Podcasts and videos. And we continue to maintain forums for your posting convenience. But with all those options, we can't be everywhere all the time. We need YOUR help. Please don't poke the trolls. Report posts and leave reputation. We'll do our best to keep the forums clean and active, but we can't do so without your help.

Thank you for your support folks, it's going to be a really fantastic year in the MiceChat world.
See more
See less

Problems with video performance when viewing on forum?

Collapse

Ad Widget

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems with video performance when viewing on forum?

    Anyone else having problems with youtube videos not playing well when viewed on the forum in the embedded tags?

    For me they never seem to buffer right, and I usually get lots of studder, where it stops, buffers more, then plays on, etc.

    For instance, I just clicked on the video in this post
    http://micechat.com/forums/movies/11...post1055615425

    The buffering never really got ahead of the playback, so it stopped a few times. After just a few seconds, I decided to go watch it on youtube instead (note I had not waiting for the whole thing to download).

    From the youtube page, it buffered WAY ahead of the actual video playback and was smooth as butter.

    I've seen this numerous other times over the last few months too. But it makes no sense to me because in both cases, the video is both coming from youtube, it's just a matter of how it's presented.

    Anyone else seeing this type of behavior?

  • #2
    Re: Problems with video performance when viewing on forum?

    I too have noticed the video's load really slow sometimes

    Comment


    • #3
      Re: Problems with video performance when viewing on forum?

      Me too.

      I don't even bother trying to play the video in the forum anymore. I go straight to the YouTube page.
      MHTSEIAHTECTESVEIBIECSETR



      Find me on:Facebook / Twitter
      (Send me a message saying you are from MC)

      Comment


      • #4
        Re: Problems with video performance when viewing on forum?

        interesting... this is the only site I really see lots of videos on, so I don't have the exposure elsewhere to know if this is localized here or not.

        Which browsers do you guys use? Firefox 3.5 here

        Comment


        • #5
          Re: Problems with video performance when viewing on forum?

          Safari and Firefox on my Mac, IE and Chrome on my PC.
          MHTSEIAHTECTESVEIBIECSETR



          Find me on:Facebook / Twitter
          (Send me a message saying you are from MC)

          Comment


          • #6
            Re: Problems with video performance when viewing on forum?

            Firefox 5 ( I think)

            Comment

            Ad Widget

            Collapse
            Working...
            X