Announcement

Collapse

Your Assistance Please

We need your help to battle spammers and also to keep our community user friendly.
PLEASE BE KIND TO OTHERS - Refrain from personal attacks. Avoid politics and harsh language whenever possible. If someone is violating our simple rules, DO NOT confront them, simply report the post.
STOP SPAMMERS - Report the post. DO NOT respond to them.

2017 is a year of renewal for us, we have lots of exciting changes on the way for you, but we don't have time to deal with trolls and spammers. If you find yourself suspended and need to plead your case, you will need to do so after your suspension. We are happy to address your concerns if you made a simple mistake. However, please note that those with a history of bad behavior and pushing our rules to the limit will not be given the courtesy of a reply.

MiceChat offers a number of ways for you to communicate and get involved. We offer Facebook Groups and Pages, Twitter, Instagram and Pinterest accounts. We have a front page filled with amazing content. We offer weekly meetups in the parks. Meets and events all over the world. Podcasts and videos. And we continue to maintain forums for your posting convenience. But with all those options, we can't be everywhere all the time. We need YOUR help. Please don't poke the trolls. Report posts and leave reputation. We'll do our best to keep the forums clean and active, but we can't do so without your help.

Thank you for your support folks, it's going to be a really fantastic year in the MiceChat world.
See more
See less

Mark this forum read tool doesn't work correctly

Collapse

Ad Widget

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mark this forum read tool doesn't work correctly

    When I use the tool "Mark this forum read", all threads/posts initially are marked as read, as expected. But when I come back later, whether 15 minutes or hours, all the threads that were marked read have reverted to having new posts.

    In a related problem, after I have read the last posts of some threads, the threads will show as read, but when I come back later, they are marked as having new posts, even though there have been no new posts since the last ones I read.

    I don't have any special cookie setup with MiceChat, which is one place the problem could be. It could also be a database problem, where marking threads read is not being properly updated in the database.

  • #2
    Re: Mark this forum read tool doesn't work correctly

    You've got a bad cookie. Log out, manually clear cookies, then re-login in. I can see your SessionID isn't resetting each time.
    -Monorail Man

    Comment

    Ad Widget

    Collapse
    Working...
    X