Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum performance issues

Collapse

Ad Widget

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum performance issues

    I've had a lot of problems the last two days with pages completing to draw.

    Today, at least half the time I use the quick reply... I'm getting the notice about leaving the page or staying on the page after hitting submit. I'm doing nothing but waiting for the page to reload, and I'm getting the alert as if I clicked off the page while I still had text in the editing box.

    Site has also been slow at times to edit an existing post, and other things where it's just been real sluggish to complete actions.

    Edit: it seems like EVERY time I use quick post I'm having issues. It acts like you are submitting more than once.

    This time I the 'This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 8 seconds.' error.. all I did was click submit once

    Browser is FF 10.0.2
    Last edited by flynnibus; 02-28-2012, 07:38 AM.

  • #2
    Re: Forum performance issues

    Same issues. FF 3.2.67

    The forum overall is just slow, including the above quick reply problems.

    Comment


    • #3
      Re: Forum performance issues

      I'm never sure if its me, or my computer or my internet connection... but I've been getting a lot of lag on pages, data base errors, memory errors etc.... I'll have to try to get some screen shots or write down the errors for Monorail Man next time I encounter them but yeah.... I've been getting pretty frustrated myself with pages not loading right.

      I'm using Chrome 17.0.963.56.




      Help me get more security in Pingvinivlle! Click here!


      Originally posted by AGhostFromThePast
      all you need to know about the mommy stick is.. out of all the bad things that could happen to you... it's right between wetting yourself and death.

      Comment


      • #4
        Re: Forum performance issues

        My browser is FF 10.0.2. No issues with the quick edit, just abnormally long load times. Seems to be affecting everyone... as of this moment there are only 625 users online, less than half of normal. My guess is server issues.


        EDIT: Now I'm getting the same issues with Quick Reply as flynnibus.
        Last edited by Mr Wiggins; 02-28-2012, 04:21 PM.
        "With the acquisition of Marvel and now of Lucasfilm,
        Disney may have finally found the grail. You don't need
        imagination or art. All you need is a brand."

        - Neil Gabler

        Comment


        • #5
          Re: Forum performance issues

          I'm getting a lot of issues on my end too. Sometimes my posts would completely vanish. I now have the habit of saving all my text in case it disappears.


          Visit my mice chat toy shop!
          http://micechat.com/forums/merchandi...oy-shoppe.html

          Track Disney Animation Presence in the Theme Parks Worldwide!
          http://micechat.com/forums/disneylan...ired-them.html

          Comment


          • #6
            Re: Forum performance issues

            A server issue seems likely. This is a message I got at one point tonight.





            Help me get more security in Pingvinivlle! Click here!


            Originally posted by AGhostFromThePast
            all you need to know about the mommy stick is.. out of all the bad things that could happen to you... it's right between wetting yourself and death.

            Comment


            • #7
              Re: Forum performance issues

              We are aware of the issue and are working on it. Thank you for hanging in there. There are moment of heavy server load which have slowed the site at times. That is being addressed.

              We hope to have things back to normal tomorrow.
              MiceChat 101: Be NICE! If you don't play well with others, you are in the wrong sandbox.

              Find us on Facebook:

              .

              How do you support MiceChat? Join MiceChat GOLD!,














              Comment


              • #8
                Re: Forum performance issues

                I just assumed it was due to DL being open 24 hours and everyone coming on here to check it out.
                sigpic

                This has been a Filmways presentation dahling.

                Comment


                • #9
                  Re: Forum performance issues

                  Lots of people on the site today definitely probably accounts for how slow everything is.
                  BarbaraAnn

                  Comment


                  • #10
                    Re: Forum performance issues

                    Still noticing that things are very slow this evening, both in page load times and also quick edit.
                    "How old would you be if you didn't know how old you are?"
                    - Satchel Paige

                    Comment


                    • #11
                      Re: Forum performance issues

                      Originally posted by Motorboat Cruiser View Post
                      Still noticing that things are very slow this evening, both in page load times and also quick edit.
                      Same over the weekend and this morning.
                      "With the acquisition of Marvel and now of Lucasfilm,
                      Disney may have finally found the grail. You don't need
                      imagination or art. All you need is a brand."

                      - Neil Gabler

                      Comment


                      • #12
                        Re: Forum performance issues

                        Originally posted by Motorboat Cruiser View Post
                        Still noticing that things are very slow this evening, both in page load times and also quick edit.
                        Originally posted by Mr Wiggins View Post
                        Same over the weekend and this morning.

                        Me too, as I allude to in my new sig line
                        Waiting for Godot Micechat.com

                        Comment


                        • #13
                          Re: Forum performance issues

                          Today marks the first noticable improvement since my OP I think. It was getting pretty bad and I think it was reflected in the post counts.

                          Seems better today, but still not snappy

                          Comment


                          • #14
                            Re: Forum performance issues

                            OMDD coverage and overall news has kept us really busy. We have some agressive guest caching that handles most of the traffic. Our issue right now comes from logged in members, over the next couple of weeks we'll be adding caching to logged in guests as well to help save resources.
                            -Monorail Man

                            Comment


                            • #15
                              Re: Forum performance issues

                              Originally posted by Monorail Man View Post
                              OMDD coverage and overall news has kept us really busy. We have some agressive guest caching that handles most of the traffic. Our issue right now comes from logged in members, over the next couple of weeks we'll be adding caching to logged in guests as well to help save resources.
                              I don't understand the technical language. I do understand the fact that the administrators at MiceChat do their best always to keep us MiceChatters in the know, and happy.
                              BarbaraAnn

                              Comment

                              Ad Widget

                              Collapse
                              Working...
                              X